Hyvää joulua rakennusblogimme lukijoille!

Joulun ajaksi vasarat ja sahat hiljenevät hetkeksi – muutama päivä hissun kissun tekee varmasti hyvää itse kullekin.

Toivotamme blogin lukijoille rauhallista joulun aikaa!

joulu2007.jpg

Ai niin, ennen joulua ehdimme rentoutumaan ”poikaporukan” kesken (eli rakennustyömaalla ”enemmänkin aikaansa viettäneet”) keskiviikkona 19.12.2007 Harjavallan Hiittenharjulla. Harrastimme aluksi curlingia (Tapani Härkälän hallilla) josta siirryimme hotellin saunan kautta kuumaan kylpytynnyriin ja ”päätimme päivämme” herkutellen hirvenlihalla; Koskisen Antin Korvalääkkeellä höystettynä tietysti.

Ilta oli leppoisa ja palkintojenjaon aikaan oli vähän puhetta siitä että keltaisen joukkueen 12-3 murskavoittoa ei sitten muistella tai ainakaan kylillä ei asiasta puhuta. Itsekään en aio tämän blogiviestin lisäksi kertoa tuloksesta kuin hovimestarille, puutarhurille sekä tietysti Jeevekselle. Muuten pidän salassa kaiken!


Punainen joukkue (3-12 HÄVINNEET):

Vasemmalta alkaen: Jouni Rintala, Osku Pihlajamäki ja Pertti Tikka – lisäksi mukana oli personal trainer ; kuvassa oikealla)

dsc_0096.jpg

Keltainen joukkue (12-3 VOITTAJAJOUKKUE):

Raimo Turpeinen ( roolina vahtia että Tikka noudattaa sääntöjä – taitavat avausheitot):

dsc_0104.jpg

Raimo Koivisto (erinomaista jälkeä – tehtävänä asetella kivet siten että kapteenilla on helppo tehtävä napsia pinna tai pari):

dsc_0112.jpg

 

Jokke Härkälä (kapteeni napsi pinnoja tasaaseen- näki että oli ennenkin käynyt velipojan hallilla):

dsc_0115.jpg

 

Tulostaulu oli osalle kilpailijoista synkkää luettavaa 🙂

dsc_0125.jpg

 

 

~ by rajainmaki on December 23, 2007.

2 Responses to “Hyvää joulua rakennusblogimme lukijoille!”

  1. Rauhallista Joulua ja Puuhakasta Hyvää Uutta Vuotta raksa-porukalle täältä Münchenistä Saksanmaalta. Todella hyvin on urakka edennyt, onnittelut!

  2. Kas, Mynssenin veljeni, tuleva Parseloonan veli, lukee myös tätä blogia!

    Hyvää joulua teille sinne ja miellyttäviä hetkiä 79m3 muuttokuorman kanssa!

    Kari perheineen

Leave a comment